Åbningstider:
I dag
ingen udstilling


Brecht

02.02.2022 - 06.03.2022


LATE NIGHT BOOK CLUB
28.02.2022 - 28.02.2022

Hjem > Udstillinger > Forklædt som voksen

”Forklædt som voksen”

- En udstilling af Nadia Staldgaard i Privaten.

Den lokale illustrator Nadia Staldgaard lader sig ofte inspirere af hverdagens mennesker og tanker. Med en humoristisk streg skaber Nadia billeder på pap og papir.

”Voksenlivet er en sjov størrelse. Som lille havde jeg ét billede af det, og som voksen et andet. Er jeg den eneste, der gemmer en lille pige bag de begyndende rynker?” spørger Nadia Staldgaard.

 

Nadia Staldgaards udstilling er støttet af:

Tegnerforbundet af 1919

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

PRIVATEN” som er 3 sammenhængende lokaler på SAKs 1. sal, kan lejes af medlemmer af SAK

Lokalerne kan rumme ca. 40 personer og udlejes, til personer over 18 år, til eks. møder, receptioner, undervisning, fødselsdage m.v.

Læs mere


PROGRAM LANCERING

1 februar – 17:00 – 18:30
 
Verdensborger i en skrøbelig verden
 
Samtidig holder vi fernisering på udstillingen “Brecht på Plakaten”, som er en samling af teaterplakater fra Berliner Ensemble og info plancher om Brechts liv og teaterteorier. 
Vi byder altså på en hyggelig eftermiddag, hvor I kan få program og plakat, blive klogere på Brecht, melde jer som frivillig til Festivalen og nyde et glas eller to.  
 
Fri entré
Til gengæld får du hyggeligt samvær og lidt til ganen
 
Udstillingen ‘Brecht på Plakaten’ kan opleves på SAK fra 2. februar - 6. marts - hver onsdag og torsdag fra kl. 11 - 15.
 
 

LATE NIGHT BOOK CLUB

28 februar – 19:30 – 21:15, 
 
Guitarensemblet Maestro vil fornøje os med musik fra de brølende 20’ere, Vagn Remme oplæser helt nye egne værker og Peter Michaelsen vil performe en PIXI udgave af Brecht liv som flygtning på Fyn fra 1933 – 1939.
 
 
Maestro består af studerende ved MGK – Fyn og Odense Musikskole – under ledelse af musiker og underviser David Efraim Poulsen. De unge musikere i Maestro arbejder til dagligt med musik, der spænder fra J. S. Bach over spansk romantisk musik og til latinamerikanske genrer som f.eks. choro, milonga og tango. De vil i aftenens koncert spille musik af blandt andre Kurt Weill, Django Reinhardt, Heitor Villa-Lobos, Astor Piazzolla samt Claude Debussy, Enrique Granados m.fl.  
 
Vagn Remme er født lidt nordvest for Holstebro og opvokset i en lille landsby, hvor der i følge ham selv aldrig rigtig skete noget. Der var jorden hér og himlen dér. Det meste af Vagn Remmes forfatterskab har også kredset om dette ingenting mest tydeligt i romanerne, Vi er her ikke og Vi er her ikke – igen. Men med romanen Her er jeg tog Vagn Remmes forfatterskab en ny retning. 
 
Peter Michaelsen har gennem et  langt liv som kulturaktør i Svendborg, optrådt i mange forklædninger og på mange forskellige scener. Denne aften bliver det med et causeri om familien Brechts liv i Skovsbostrand med eksempler på hans digte og teaterteorier.
 
kr.40 – kr.50
Standard: 50 kr., Unge og pensionister: 40 kr.
Køb din billet gennem billet.dk

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |