SAK Erhverv

SAK Erhverv – hvem er vi?

SAK Erhverv er en lokal forankret forening for erhvervsvirksomheder, der gerne vil medvirke til, at billedkunsten kan udvikle sig og skabe kreativitet på Sydfyn.

SAK Erhverv blev stiftet i 1989. Den tog udgangspunkt i SAK Kunstbygning og dens 800 medlemmer. Blandt disse medlemmer var der erhvervsfolk, som havde tillid til, at der også blandt erhvervsvirksomhederne ville være en interesse i at støtte op omkring billedkunstens udvikling på Sydfyn.

Det har vist sig at holde stik. Erhvervslivet vil gerne være med til at skabe en positiv udvikling. Medlemstilgangen har været støt stigende, men jo flere vi er, desto mere kan vi udrette. Derfor opfordrer vi alle erhvervsvirksomheder, som har lyst til bidrage til et levende kunstliv i det Sydfynske, til at blive medlem af SAK Erhverv. 

Hvad støtter SAK Erhverv?

SAK Erhverv støtter kulturlivet gennem følgende aktiviteter:

  1. To gange om året inviteres der til arrangementer med fokus på ”kunst og erhvervsliv”. Kapaciteter inden for kunsten og erhvervslivet inviteres til at holde foredrag, oplæg eller deltage i paneldiskussioner. Arrangementerne er kombineret med traktementer og foregår skiftevis i SAK Kunstbygning og i virksomheder eller institutioner på Sydfyn, som har lyst til at invitere os. Det har vist sig at være et succesfuldt koncept, som vi derfor har valgt at holde fast i.
  2. På de årlige arrangementer bliver der udover foredrag udloddet kunstværker blandt medlemmerne. Disse værker er blevet indkøbt på årets udstillinger i SAK Kunstbygning. 
  3. Ved særlige lejligheder bidrager SAK Erhverv til projekter, der kan fremme kunsten på Sydfyn. Det kan være kunst i det offentlige rum eller specielle formidlingsopgaver, der ellers ville have svære vilkår.

Hvilke fordele er der ved at være medlem af SAK Erhverv?

Hvad koster det at være medlem af SAK Erhverv?

Et medlemskab af SAK Erhverv koster #erhvervstor#r kr. om året. Er der kun én person i firmaet, er prisen #erhvervlille# kr. Du kan tilmelde dig her på siden.

Eksempler på eksterne arrangementer, der har været afholdt i SAK Erhverv: 

Yderligere information kan fås i SAK Kunstbygning, ved telefonisk henvendelse på tlf. 6222 4470 eller via mail.

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions